A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Тлумацьку громаду відвідала польська делегація з міста-побратима Пачкува

19-20 червня у Тлумачі побували гості із гміни Пачкув (Республіка Польща), з якою Тлумацька міська рада підписала Договір про партнерське співробітництво ще у 2019 році. Очолив польську делегацію бурмістр згаданого міста Артур Ролка, який уже добре знайомий із Тлумаччиною і не раз бував у нашому краї.

13:12 21.06.2022

Вшануймо хвилиною мовчання…

Сьогодні 7-ма річниця загибелі нашого земляка – Козака Віталія Михайловича. Трагедія сталась 21 червня 2015 року близько 14 год. 10 хв. внаслідок мінометного обстрілу поблизу населених пунктів Авдіївка та Опитне Донецької області.

10:43 21.06.2022

У війні проти російських окупаційних військ загинув військовий родом з села Локітка Михайло Гергелюк

На сході України під час бойового завдання 19 червня загинув капелан Верховинського батальйону територіальної оборони, командир мінометного розрахунку Михайло Гергелюк.

10:21 21.06.2022

Дитинство, яке перевернула війна в Україні

Уже скоро 4-ий місяць з початку повномасштабної війни в Україні. Дітей продовжують вбивати та ранити, а жорстока реальність довкола залишає у маленьких хлопчиків та дівчаток глибокі травми на все життя. Війна перевернула життя мільйонів дітей нищівним чином. Війна спричинила одне з найшвидших широкомасштабних переміщень дітей з часів Другої світової війни, ознаменувавши зловісну віху, жахливі наслідки якої можуть відчувати щонайменше кілька наступних поколінь. 

09:36 21.06.2022

Допомога для внутрішньо переміщених осіб

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Тлумацької міської ради (директор С. Маринчук) продовжує забезпечувати ВПО та осіб, які опинились у складних життєвих обставинах і звертаються безпосередньо до установи: памперсами, одягом, частково продуктами харчування.

14:48 20.06.2022

У війні проти російських окупаційних військ загинув військовий з села Яківка Василь Себастіян

Сумна звістка прийшла до нашого краю. В російсько-українській війні загинув наш земляк з села Яківка, січовик 49-го стрілецького батальйону ЗСУ “Карпатська Січ” Василь Себастіян. Він назавжди залишиться у нашій пам’яті мужнім, відважним воїном, який поклав власне життя на вівтар перемоги нашої держави у війні з російським агресором.

10:51 19.06.2022

Нова швидка до Дня медичного працівника

У вівторок, 14 червня, міський голова Ігор Петрук та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Володимир Салітра завітали до КНП «Тлумацька центральна міська лікарня», щоб привітати медиків громади з професійним святом.

14:50 14.06.2022

Бібліотечний проект «Діти війни за мир». Випуск 4

«Україна досі не знає, скільки дітей убив російський ворог на тимчасово окупованих територіях і яку кількість маленьких українців було силоміць депортовано», – Президент України Володимир Зеленський.

14:01 14.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь