A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацьке бюро правничої допомоги повідомляє

#консультаціяБПД

Державний захист дітей від тих батьків, які своїм неналежним ставленням та вчинками несуть загрозу для здоров’я та навіть життя власних дітей, полягає у позбавленні батьківських прав. У той же час, закон надає можливість поновити втрачені права тим батькам, які дійсно змінили свої життєві цінності та усвідомили важливість свого батьківського обов'язку.

14:49:45 20.07.2021

#КонсультаціяБПД

Свідоцтво про народження є документом, що підтверджує факт реєстрації народження дитини. Як зареєструвати народження дитини та які документи потрібно подати .Державна реєстрація народження дитини проводиться не пізніше 1 місяця з дня її народження. У разі народження дитини мертвою - не пізніше 3 днів.

08:19:37 19.07.2021

Що таке медіація?

МЕДІАЦІЯ – це один з видів альтернативного врегулювання суперечок, за допомогою якого можна вирішити спір і конфлікт без звернення до формальної системи судочинства. Цей процес відбувається із залученням посередника (медіатора), який допомагає сторонам конфлікту налагодити процес комунікації, проаналізувати конфліктну ситуацію так, щоб вони самі знайшли такий варіант рішення, який би задовольняв інтереси та потреби усіх учасників конфлікту.

14:04:47 13.07.2021

Як змінити прізвище, ім'я або по батькові?

В Україні найменування прізвища, ім'я та по батькові є обов'язковими елементами повного імені, яке вживається в офіційних документах. Вони є тими ознаками, які індивідуалізують особу, виділяють її з-поміж інших, надаються їй при державній реєстрації народження і є невід’ємними від неї.

08:07:25 13.07.2021

ПРОТИДІЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ

Дискримінація за ознакою статі – це ситуація, за якої особа та/або група осіб за ознаками статі, які були, є та можуть бути дійсними або припущеними, зазнає обмеження у визнанні, реалізації або користуванні правами і свободами або привілеями в будь-якій формі, встановленій Законом України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», крім випадків, коли такі обмеження або привілеї мають правомірну об’єктивно обґрунтовану мету, способи досягнення якої є належними та необхідними.

15:27:33 01.07.2021

Електронні лікарняні

З 1 червня 2021 року розпочато впровадження електронних листків непрацездатності. Заплановано поступовий перехід від листків непрацездатності на паперових носіях. В повному обсязі старт планується з 1 вересня 2021 року.

13:21:36 30.06.2021

Як отримати інформацію з державного реєстру актів цивільного стану громадян?

Якщо Ви бажаєте отримати відомості про себе або ж своїх родичів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян – оформіть заяву через веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» та отримайте витяг у обраному відділі ДРАЦС.

08:21:18 29.06.2021

Як отримати податковий номер (РНОКПП) на дитину?

Бажаючи зареєструвати дитину в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр), засобами Електронного кабінету один із батьків може подати в електронному вигляді заяву для реєстрації в Державному реєстрі (присвоєння податкового номера) на дітей.

10:26:10 22.06.2021

Стань донором та врятуй життя!

25 січня 2021 року введений в дію Закон України «Про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові». Відповідно до цього закону донорство крові та компонентів крові - це добровільний акт людини, що полягає у донації крові та/або компонентів крові для подальшого використання їх для трансфузії, виготовлення лікарських засобів, медичних виробів або використання у наукових дослідженнях.

13:49:48 14.06.2021

Електронні трудові книжки

10 червня 2021 року набрав чинності Закон України від 5 лютого 2021 року № 1217-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі". Законом запроваджується облік трудової діяльності в електронній формі, що дозволяє не оформляти/не вести паперові трудові книжки”.

13:36:02 11.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь