A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Книжково-ілюстративна виставка – спогад «В його серці жила Україна», (присвячена 85-ій річниці з дня народження Героя України В’ячеслава Чорновола)

Книжково-ілюстративна виставка – спогад «В його серці жила Україна», (присвячена 85-ій річниці з дня народження Героя України В’ячеслава Чорновола)

Є люди, як зорі. Вони погаснуть, світло від них ще довго-довго блукає всесвітами наших душ, нагадуючи кожному, хто ми, що ми, чому ми, куди ми… Таким був В’ячеслав Чорновіл. Він жив усупереч багатьом істинам і таки став пророком у своїй Вітчизні. 24 грудня виповнилося б 85 років, Герою України, лідеру українського національно-визвольного руху, борцю за незалежність, лідеру Народного Руху України, журналісту, народному депутату Верховної Ради України В’ячеславу Максимовичу Чорноволу.

15:51 23.12.2022

Зустріч клубу дозвілля «Осіння мелодія»

Зустріч клубу дозвілля «Осіння мелодія»

До нас наближається одне з найбільших свят у році – народження Ісуса Христа. Кожного разу, на Різдво, наші серця сповнюються великою радістю, якимось особливим настроєм, передчуттям чогось бентежного, хвилюючого, таємничого.

13:15 23.12.2022

Проведено двадцять першу сесію міської ради

Проведено двадцять першу сесію міської ради

У четвер, 22 грудня, відбулося засідання чергової двадцять першої сесії Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та секретаря міської ради Михайла Кудерського.

11:46 23.12.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

У четвер, 22 грудня, у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Володимира Салітри відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради. У його роботі взяли участь секретар міської ради Михайло Кудерський та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

11:16 23.12.2022

Відкриття Ресурсної кімнати в Палагицькій гімназії

Відкриття Ресурсної кімнати в Палагицькій гімназії

20 грудня на базі Палагицької гімназії відкрито Ресурсну кімнату для дітей з особливими освітніми потребами. Дане приміщення було облаштовано за кошти бюджету Тлумацької міської ради для навчання дітей з ООП даного навчального закладу.

14:32 20.12.2022

Проведено громадське обговорення

Проведено громадське обговорення

Відповідно до розпорядження міського голови від 15.11.2022 р. №358-р «Про заходи щодо підготовки та проведення громадських обговорень з перейменування Тлумацького міського парку та вул. Зелена в м. Тлумач», 18 грудня в конференц-залі Тлумацького народного дому відбулось громадське обговорення щодо перейменування Тлумацького міського парку та вулиці Зелена в м. Тлумачі на території Тлумацької міської ради, на які прибуло 12 жителів громади.

14:15 20.12.2022

Свято Миколая «Дива зимової ночі»

Свято Миколая «Дива зимової ночі»

У неділю, 18 грудня напередодні Дня святого Миколая у Тлумацькому народному домі відбулося тематичне дитяче свято "Дива зимової ночі".

14:44 19.12.2022

Обласний конкурс Вертепів та Меланок

Обласний конкурс Вертепів та Меланок

18 грудня в місті Івано-Франківському в Обласному навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття пройшов конкурс обрядів різдвяно-новорічного циклу «Вертепів, Меланок, колядок та щедрівок». Тлумацьку міську територіальну громаду на конкурсі достойно представили зразковий аматорський фольклорний гурт «Веснянка» Народного дому с. Нижнів (кер. Галина Петрунько) та народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Буківнянські скарби» клубу с. Буківна (кер. Оксана Рибчин), які подарували глядачам справжній різдвяний настрій напередодні свят.

14:17 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь