A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Храмове свято у Гринівцях

Храмове свято у Гринівцях

21 вересня жителі села Гринівці святкували храмове свято – Різдво Пресвятої Богородиці. У цей день, у селі відбувся творчий звіт фольклорного аматорського колективу «Розмай», клубу с. Гринівці, керівник Ольга Гринюк, режисер-постановник – Василь Гринюк, яким мають присвоїти звання «народного» колективу.

16:29 22.09.2021

Відбулась робоча зустріч щодо програм розвитку населених пунктів громади

Відбулась робоча зустріч щодо програм розвитку населених пунктів громади

У Тлумацькій міській громаді відбулась робоча зустріч заступника директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської ОДА Володимира Поповича з питань програм соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів громади та створення сприятливого інвестиційного клімату для потенційних інвесторів в міській громаді з міським головою ради Ігорем Петруком, першим заступником голови Василем Гнатюком та начальником відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Ігорем Худицьким.

16:26 20.09.2021

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

У понеділок, 20 вересня,  у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Володимира Салітри відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради. У його роботі взяв участь перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

16:15 20.09.2021

Відбулася щотижнева робоча нарада

Відбулася щотижнева робоча нарада

У понеділок, 20 вересня, у великому залі адмінбудинку міської ради відбулася нарада з керівниками окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та комунальних установ під головуванням міського голови Ігоря Петрука, першого заступника міського голови Василя Гнатюка та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Володимира Салітри.

13:47 20.09.2021

Визначено кращу спортивну громаду Тлумаччини

Визначено кращу спортивну громаду Тлумаччини

У неділю, 19 вересня, на міському стадіоні «Колос» у м. Тлумачі в рамках святкування 30-ої річниці Незалежності України та Дня фізичної культури і спорту відбулися перші спортивні змагання серед команд старостинських округів «Краща спортивна громада Тлумаччини».

13:07 20.09.2021

Лунає музика троїста

Лунає музика троїста

Під такою назвою в Народному домі села Нижнів Тлумацької громади 19 вересня пройшов святковий концерт, в рамках якого відбулася зустріч з весільними музикантами Нижнева та навколишніх сіл.

09:56 20.09.2021

Питання №1 – підготовка до нового опалювального сезону

Питання №1 – підготовка до нового опалювального сезону

У п’ятницю, 17 вересня, міський голова Ігор Петрук та перший заступник міського голови  Василь Гнатюк  провели нараду з керівниками підприємств ЖКГ, комунальних установ, окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та суб’єктами господарювання, які надають послуги з теплопостачання.

14:32 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь