Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Івано-Франківський РВ ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України"

Небезпека стихійної торгівлі!

Законодавством України продаж харчових продуктів дозволяється здійснювати тільки через стаціонарні підприємства торгівлі та через дрібно роздрібну торговельну мережу. Розміщення даних об’єктів та введення їх в експлуатацію погоджується з відповідними контролюючими організаціями. Харчові продукти і продовольча сировина, які надходять у торговельну мережу, супроводжуються документами, що засвідчують їх якість та безпеку. Відповідальність за дотриманням умов зберігання та реалізації продуктів несуть керівники торгових підприємств.

09:48:13 22.08.2023

Як обрати смачне й корисне морозиво?

Морозиво – улюблений десерт дорослих та малечі. Виробники змагаються у розмаїтті смаків, кольорів та дизайну упаковки. Як не розгубитися , а вибрати якісний продукт?

08:42:29 18.08.2023

Забруднювачі ґрунту

Ґрунт – це особливе органо-мінеральне природне утворення, яке виникло як внаслідок впливу живих організмів на мінеральний субстрат і розкладу мертвих організмів, так і за рахунок впливу природних вод і атмосферного повітря на поверхневі горизонти гірських порід у різних умовах клімату і рельєфу в гравітаційному полі Землі.

09:32:09 17.08.2023

Інсульт: профілактика та фактори ризику .

        Інсульт виникає, коли в мозку людини унеможливлюється кровообіг. Клітини мозку можуть загинути через зменшення кровотоку та нестачу кисню. Найкращий спосіб зменшити ризик хвороби — це профілактика.  Основними факторами ризику інсульту є: 

14:25:45 14.08.2023

Вакцинація передчасно народжених

Передчасно народжені діти мають вищі шанси захворіти на інфекційні хвороби, тому важливо, щоб вони вчасно отримали щеплення. Це пояснюється тим, що їхня імунна система менш розвинена. Індивідуальний підхід до кожної дитини, що з’явилася на світ раніше терміну — запорука успішної вакцинації, яка вкрай важлива для захисту незміцнілого організму від інфекцій.

13:35:42 11.08.2023

Правець в період війни

Інфекційні захворювання завжди залишаються поруч з нами. Особлива небезпека розповсюдження інфекцій з’явилася зараз – під час війни. Це легко пояснити, адже велика кількість населення втратила можливість дотримуватись елементарних правил гігієни, постало питання якості та доступності продуктів харчування, лікарських засобів та медичного обслуговування.

10:41:31 09.08.2023

Проведено робочу нараду

04 серпня відбулась робоча нарада за участі заступниці начальника відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької ТГ Наталії Мандар. Під час наради проаналізовано хід «наздаганяючої» catch-upкампанії та обговорено шляхи пошуку методів переконання батьків дітей щодо необхідності вакцинації від кору, паротиту та краснухи. Заплановано нараду із директорами шкіл Тлумацької ТГ на 26 серпня 2023 р. за участі фахівців Івано-Франківського районного відділу.

13:32:13 07.08.2023

Що не робити при сонячних опіках

1. Не мастіть сонячні опіки тим, що заважає тепловіддачі  жирним засобам  це вазелін, сметана, борсучий жир, жирний крем. Це може поглибити опік.

13:29:06 07.08.2023

Чому КІР небезпечний?

Кір — надзвичайно заразне інфекційне захворювання, що передається від хворої людини до здорової повітряно-крапельним шляхом, тобто під час чхання, кашлю або розмови хворого. Вірус кору здатен жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення. Дев’ять із десяти невакцинованих людей, що контактують із хворим, будуть заражені. Кір - одна з головних причин дитячої смертності в світі.

13:28:55 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь