A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Гостинна Польща для тлумачан

Гостинна Польща для тлумачан

Впродовж 25-28 січня учні Тлумацького ліцею № 2, які відвідують суботню школу польської мови, здійснили подорож до міста Берунь Беруньсько-Лендзінського повіту Сілезійського воєводстав Республіки Польща. Організували поїздку координатор суботньої школи, вчителька Тлумацького ліцею № 2 Лариса Добровольска та мати учня суботньої школи, провідний методист КЗ ЦКД Ольга Боніковська, заручившись підтримкою та сприянням старости Беруньсько-Лендзінського повіту Бернарда Бедноша.     Учасники поїздки відвідали Староство повіту, де презентували  роботу суботньої школи польської мови в місті Тлумачі, довідалися про повіт та місто, в яке завітали. Староста повіту вручив дітям сувеніри. Протягом візиту до Польщі учні побували у Пщинському палаці, скансеті в місті Пщина та в Парку зубрів. В Берунькому загальноосвітньому ліцеї діти мали змогу спробувати на собі нові технології освітнього процесу. Цікавим було відвідання дерев’яного Санктуаріуму Святого Валентина в Беруні, де діти поколядували спільно з місцевим ксьондзом. Також учасники поїздки завітали з концертною програмою до Центру соціальної підтримки в місті Лендзіни, де діє клуб людей похилого віку. Пісні українською та польською мовою у виконанні дітей пройняли глядачів до сліз, ну і звичайно, всі разом виконали улюблену всіма поляками пісню «Гей соколи». Несподіванкою для усіх став майстер-клас по виготовлення ляльок-мотанок, які подарували глядачам. Завершення кожного вечора стали походи в басейн.

11:30 31.01.2023

Міський голова Ігор Петрук провів нараду з керівниками багатоквартирних будинків

Міський голова Ігор Петрук провів нараду з керівниками багатоквартирних будинків

У малій залі адмінбудівлі 27 січня під головуванням міського голови Ігоря Петрука відбулася нарада з керівниками ОСББ нашого міста, в якій взяв участь старший інженер Тлумацької філії Городенківського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» - Петро Олексишин.

14:56 27.01.2023

Повідомлення RASFF щодо перевищення максимально допустимого рівня афлотоксинів в арахісі в шкаралупі, що експортувався з Єгипту

Повідомлення RASFF щодо перевищення максимально допустимого рівня афлотоксинів в арахісі в шкаралупі, що експортувався з Єгипту

      Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 19.01.2023 р. № 2022.3810-fup 3  стосовно виявлення перевищення максимально допустимого рівня афлотоксинів (В1 та сумарної кількості В1, В2, G1, G2) в арахісі в шкаралупі, що експортувався з Єгипту (експортер: ASM FOR COSULTING AND EXPORT AGRICULTURAL PRODUCTS, Egypt) через Польщу (імпортер: ATLANTA POLAND S.A., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ЛАСОЩІ ЮКРЕЙН», вул. Височана, 13-Г, м. Городенка, Івано-Франківська обл., 78100).

10:43 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь